Geplaatst op

Mediatie Netwerk

Individuele begeleiding

Iedereen die op zoek is naar een begeleider t.b.v. zijn kind, leerling, cliënt en medewerker. Kunnen nu snel via de website’Mediatienetwerk’ in contact komen met elkaar.

De mensen waar het netwerk zich op richt bestaat uit cliënten die passen binnen de volgende richtlijnen / criteria

  1. Iedereen is welkom! Het netwerk richt zich op alle mensen. Cliënten kunnen variëren in leeftijd van ½ jaar tot 99 jaar.
  2. Aangezien Mediërend Leren® de cliënten het gevoel en de vaardigheden wil geven, op basis waarvan ze in hun wereld binnen hun eigen mogelijkheden zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren, kunnen cliënten, ongeacht hun problematiek, terecht bij het netwerk. De deelnemers aan het netwerk gaan primair voor het ontwikkelen van de krachten en kwaliteiten van hun cliënten. De mediatoren streven na de cliënten de gereedschappen te geven om het maximale uit hun mogelijkheden te halen om zo te genieten van de maatschappij en ook hun eigen bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelen van de maatschappij.
  3. De begeleiders zullen o.a. gebruik maken van de theorieën van de professoren Feuerstein, Klein, Tzuriel en Haywood, respectievelijk de methodes IVP, MISC, Dynamic Assessment en Bright Start. Daarnaast zal er tbv de sociaal- emotionele ontwikkeling oa gebruik gemaakt worden van Fasen van psychosociale ontwikkeling van Professor Dr. Greenspan.
  4. Nb.: Bij sommige cliënten zal er sprake zijn van complexe meervoudige problematieken. Mediërend Leren® kan in dit soort gevallen (doorgaans) gecombineerd worden / parallel lopen aan andere, relevante, specifieke, begeleidingsvormen.

Voor meer informatie over het mediatienetwerk op de eigen website van het Mediatie Netwerk