Netwerk van begeleiders
Om het vinden van begeleiders volgens de methode Mediërend Leren (MISC, Bright Start, IVP) en onderzoekers volgens de methodes Leerpotentieel test en Dynamic Assessment te vergemakkelijken heeft StiBCO samen met deze begeleiders en testers het mediatienetwerk opgericht met bijpassende website.

Cliënten en begeleiders snel met elkaar in contact

HEEL GOED NIEUWS!!!

Iedereen die op zoek is naar denkstimulerende en/of activerende begeleiding t.b.v. zijn / haar kind, leerling, cliënt kan nu snel via de website www.mediatienetwerk.nl in contact komen met begeleiders / mediatoren. Deze website heeft primair als doel om cliënten en begeleiders aan elkaar te verbinden, zonder tussenkomst van StiBCO.

  • Iedereen is welkom!
  • De begeleiders richten zich op alle mensen, ongeacht hun achtergrond, problematieken en mogelijkheden. Kinderen, leerlingen en cliënten kunnen variëren in leeftijd van ½ jaar tot 99 jaar.
  • De begeleiders gaan primair voor het ontwikkelen van de krachten en kwaliteiten van hun cliënten. De mediatoren streven na de cliënten de gereedschappen te geven om het maximale uit hun mogelijkheden te halen om zo te genieten van de maatschappij én ook hun eigen bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelen van deze maatschappij.
  • De begeleiders maken o.a. gebruik van de theorieën van de professoren Feuerstein, Klein, Tzuriel en Haywood, respectievelijk de methodes IVP, MISC, Dynamic Assessment, Bright Start en Denkstimulering Thuis. Daarnaast wordt er t.b.v. de sociaal- emotionele ontwikkeling o.a. gebruik gemaakt van de fasen van de psychosociale ontwikkeling van Professor Dr. Greenspan.

Voor een directe link met de website van het Mediatienetwerk

 

Tzuriel_DA4

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com